Bine ați venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareRSS Feed

 

0721.376.148

Party Mag – Secretul unei petreceri reusite

  • Telefon: 0721.376.148
  • Strada: Brasov - Centrul nou
  • Oras: Brasov
  • Listat in: 5 mai 2016 16:25
  • Expiră in: Acest anunț a expirat
Party Mag – Secretul unei petreceri reusite

Descriere

Ce este o petrecere fara creativitate?

Ce este o petrecere fara un strop de imaginatie, fara acea farama de inovatie care pune pe chipurile invitatilor o uimire adevarata, pura? Dar ce facem cu Monotonia atunci cand toata lumea este fericita si se distreaza? O alungam, o trimitem in locuri sobre, plicticoase si dezolante, fiindca pur si simplu nu ne place un asemenea caracter? NU. Nu o alungam pentru ca si dansa face parte din natura. Nu o alungam dar in schimb o DEGHIZAM BINE, atat de bine incat nici macar unul dintre invitati sa nu fie capabil sa o recunoasca. Ii punem un costum pentru petrecere bine ales de la Party Mag, facem din ea eroina cu picioare zvelte, drepte si atat de des o sa fie confundata cu Distractia incat o sa-si uite pana si Monotonia propria sa identitate.

A venit Monotonia neinvitata la ziua ta?

Perfect, ii asezam pe nas niste ochelari cu tematica de petrecere si o punem la masa la loc de cinste sub ornamentul de baloane din capul mesei. Se poate oare? Cine se gandea ca Monotonia poate sa imparta voie buna si zambete?

Ideea esentiala

Ideea esentiala, dragii mei, este ca putem face o petrecere reusita, un carnaval, un botez, o petrecere scolara reusita dar trebuie sa tinem cont de o regula simpla; sunt MICILE DETALII care dau scanteia petrecerii: un aranjament de baloane, un costum, o lumnare, niste decoratiuni cu bun gust sunt preludiul celei mai inflacarate petreceri.

Vizitati Party Mag

ID referință anunț: 358572b42323106f

Pentru a întreba despre acest anunț, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului anunțului.

Informați despre cine a listat anunțul

Alte anunțuri listate de Expert Online

Cele mai recente anunțuri listate de Expert Online »